Jahić: Igrali smo najpoštenije

Slaven ostao u ligi

Jahić: Igrali smo najpoštenije

Edmir Škorić

Slaven iz Živinica je sa 6:0 deklasirao Metalleghe i tako u posljednjem kolu obezbijedio opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH.

Najbolje su igrači Slavena, čini se, ostavili za kraj. Razbili su Metalleghe, pa sada mogu da kuju planove i za narednu prvoligašku sezonu, mada je postojao opravdan strah da će Živiničani morati da se vrate u Drugu ligu Sjever.

Adnan Jahić je iznio veliki teret na svojim leđima, no trener Slavena smatra da su najzaslužniji na kraju njegovi igrači.

"Igrali smo najpoštenije i imali smo dobar rad čitave sezone i mislim da smo po kvalitetu igre zaslužili i prije zadnjeg kola osigurat opstanak. U klubu je čitave godine vladala prava atmosfera, hijerarhija u klubu, gdje je svako svoj posao radio", kazao je Jahić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ja sam imao u ekipi prave ratnike i momke koji slušaju. Svima bih se zahvalio na korektnosti, predsjedniku Husniji Majdančiću i čitavom upravnom odboru koji je bio uz nas kad je bilo najteže. Na kraju igrači su ti koji su najzaslužniji za ostanak u ligi".

Top Komentari

Terminator
Čestitke Slavenu.
4 0
Dino_2000
I usput napravite spomenik Azmiru Husiću.Mala je ovo zemlja sve se vidi i sve se zna.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti