Adnan Jahić: Nismo trenirali? To su izmišljene priče
U posljednjih nekoliko dana pojavile su se priče da su igrači Slavena odbili trenirati, ali je Jahić to oštro demantovao.

Trener Slavena za SportSport.ba

Adnan Jahić: Nismo trenirali? To su izmišljene priče

E. Oštraković

U okviru 25. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, ekipe Slavena ide na jako važno gostovanje u Vitez.

Ova utakmica vjerovatno će mnogo toga odlučiti, što se tiče opstanka u ligi, ali naravno do kraja ima još nekoliko utakmica.

Trener Slavena, Adnan Jahić, svjestaj ne važnosti ove utakmice, ali također smatra da ona nije presudna.

"Nama je svaka utakmica ključna i pored sutrašnje mi imamo još pet utakmica, tri kući i dvije na strani. Svi se bore pa tako i mi, s tim da smo mi to što osvojili na zelenom terenu. Sutra nam je kao i svaka druga utakmica, u koju moramo ući maksimalno odgovorno i angažovano", rekao je Jahić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U posljednjih nekoliko dana pojavile su se priče da su igrači Slavena odbili trenirati, ali je Jahić to oštro demantovao.

"Što se tiče tih stvari da ekipa nije trenirala, to su izmišljene priče. Dok sam ja na čelu ovih zlatnih momaka oni moraju trenirati i ginuti svaku sekundu kao i do sada", završio je Jahić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti