Narandžasta boja kose i nalakirani nokti: Ovaj fudbaler sinoć je obilježio meč Barcelone i Getafea

Dobio šansu u finišu utakmice

Narandžasta boja kose i nalakirani nokti: Ovaj fudbaler sinoć je obilježio meč Barcelone i Getafea

E. Čaušević

Barcelona je sinoć uz dosta muke pred svojim navijačima pobijedila Getafe sa 1:0 i uspjela je zadržati tri boda prednosti ispred Real Madrida. No, utakmicu na Camp Nou obilježio je igrač kluba iz Madrida, Jaime Seoane, koji je svojim izgledom sve ostavio bez teksta.

Katalonski klub je uspio teže od očekivanog da dođe do pobjede protiv kluba iz predgrađa Madrida, a odlučujući trenutak utakmice desio se u 35. minuti kada je Pedri pogodio mrežu gostiju na asistenciju Raphinhe.

Getafe je pružio odličan otpor sinoć i imao je nekoliko velikih prilika da dođe do boda protiv Barcelone što bi bio odličan rezultat, ali na kraju je Ter Stegen spasio domaći tim.

Međutim, glavna tema nakon sinoćnje utakmice bio je veznjak madridskog kluba Jaime Seoane koji je u samom finišu dobio priliku.

Seoane je na teren ušao tek u 84. minuti utakmice, ali je to bilo dovoljno da na kraju postane glavna tema na društvenim mrežama jer su mnogi bili iznenađeni njegovim izgledom.

Igrač Getafea nedavno je kosu ofarbao u narandžasto zbog čega su ga mnogi ismijavali i poručili su mu da čak podsjeća na Antoinea Griezmanna koji također u posljednje vrijeme previše eksperimentiše sa svojom kosom.

Oglasi

Ipak, ono što je posebno iznenadilo mnoge jeste trenutak kada je Getafe dobio slobodan udarac, a upravo je Seoane bio taj koji je izveo prekid.

Veznjaku Getafea kamera je zumirala ruke, a potom su svi vidjeli da Seoane ima nalakirane nokte na rukama što je bilo veliko iznenađenje i očekivano ovaj 26-godišnjak postao je glavna tema javnosti u Španiji.

   Jaime Seoane (Getafe) glavna tema javnosti u Španiji zbog boje koje i nalakiranih noktiju

Seoane je poznat po tome što voli često da mijenja imidž, ali ovaj put je sve iznenadio nalakiranim noktima na obje ruke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj veznjak u Getafe je stigao ljetos iz Huesce kao slobodan igrač. Inače, ponikao je u Real Madridu, ali u prvom timu kraljevskog kluba nikada nije dobio priliku.

Pored Huesce igrao je još za Lugo za koji je nastupao svega pola sezone na posudbi. S Getafeom je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine, a u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 14 mečeva i većinom je ulazio s klupe.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel43
Ovaj fudbal je odavno otišao u racku! Nemožeš više vidjeti tipove poput Gascoina, Effenberga, Baslera, Kahna. Sad samo neki geyovi, manekeni itd..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi