Jajalo: Grci su možda imali više želje i motiva...ne mogu naći više riječi

Igrač Udinesea je dobio priliku u drugom poluvremenu

Jajalo: Grci su možda imali više želje i motiva...ne mogu naći više riječi

S. Pašalić

Bosna i Hercegovina je poražena na gostovanju kod Grčke sa 2:1 i tako je ostala bez šansi da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Loša igra je rezultirala porazom, a Mato Jajalo je nakon meča istakao da su Grci možda ipak imali više želje i veći motiv da dođu do pobjede večeras.

"Nažalost...sama ta riječ mislim da sve govori, mislim čak da je zasluženo Grčka na kraju pobijedila i mislim da nismo bili pravi danas"

"Ne bih rekao da je bilo podcjenjivanja, mislim da su imali možda više želje i više htijenja i možda i veći motiv da vrate publiku na svoj stadion i mi možda nismo bili impresionirani toliko...ne mogu naći više riječi"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Fce
Ovaj nije samo los igrac nego je glup i ruzan ko lopov gde samo ovoga nadjose boze sacuvaj
1 3
RodjeniRA
Ma stvar nije u ljepoti kod fudbalera pogledaj samo Mesija patuljka kako je ružan ali frajer igra.... nikad nije podbacio čak ni u Argentini ali šta će ne može sam covjek. A ovaj nas Jajalo meni je mrak na oči pao kad treba dizati nivo igre jer smo pali kao letve on ubacuje ovu bukvu! Čim je ušao prva 4 dodira s loptom dao je Grcima pravo u noge za kontru! I kažu Robi nije kriv. Ma jok u mene Strina kriva ona uvela Jajala....
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi