Jajčani od sutra u Ljubuškom

Određeni i putnici

Jajčani od sutra u Ljubuškom

S. Mlaćo

Nakon dvosedmičnog rada u Jajcu nogometaši Metalleghea  će od 03.02.2020.godine boraviti u u Ljubuškom gdje će nastaviti sa pripremama za nastavak prvoligaške sezone. U tom periodu će u Hercegovini odigrati četiri test utakmice. Prva je planirana 05.02.2020. protiv Ljubuškog, a potom će 07.02.2020. uslijediti duel sa Neretvom.

Već ranije dogovoreni susret sa Olimpikom je otkazan na zahtjev prvog čovjeka Metalleghea Zorana Dekića.

"Zaokružili smo jedan ciklus priprema u Jajcu i Donjem Vakufu. Odigrali smo i dvije test utakmice u kojima smo vidjeli šta je dobro a šta trebamo popravljati. Klub nam je obezbjedio optimalne uvjete u Ljubuškom a na nama je da nastavimo kvalitetno raditi, sve sa ciljem maksimalne pripreme za tešku proljetnu polusezonu koja je pred nama,“ istakao je Damir Beća, šef struke NK Metalleghe BSI za službenu stranicu Jajčana.

Zanimljivo da na Mračaju još uvijek traje medijska šutnja, te se svi članovi kluba smiju oglašavati samo putem zvanične stranice kluba. Zbog čega je tako, na Mračaju nikada nisu pojasnili.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na pripremama u Ljubuškom Beća i njegovi pomoćnici Asim Hrnjić i Almir Tolja vode slijedeće nogometaše: Ćeman Aldin, Trako Elvir, Jolović Dejan, Kremenović Bojan, Tankuljić Ivan, Kapetan Armin, Samardžić Marin, Mehić Mahir, Danilović Ilija, Haračić Dženan, Bešagić Armin, Peno Branko, Kovač Sanel, Smajić Sulejman, Vujica Neven, Vulić Srđan, Alsipahić Sabit, Brtan Marko, Pilić Matej, Tomazić Pejo i Hasanhodžić Emrah.

Da li će ovaj igrački kadar biti dovoljan za opstanak u Prvoj ligi FBiH, ostaje da se vidi.

Top Komentari

jc999
Sasvim dobar kadar za ovaj kvalitet lige, monci će opet do kraja doći u vrh tabele. Obzirom da na ljeto počinje izgradnja novog stadiona Mračaj, od nove sezone ide i borba za premijer ligu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi