Metalleghe BSI u Ljubuškom, dogovorene četiri provjere

Nekoliko novih imena u timu

Metalleghe BSI u Ljubuškom, dogovorene četiri provjere

Nakon dvosedmičnog rada u Jajcu, ekspedicija NK Metalleghe BSI otputovala je u Ljubuški.

Kraljevi će u Hercegovini nastaviti pripreme za nastavak sezone u 1. ligi FBiH, a tokom perioda u Ljubuškom u planu je odigravanje četiri kontrolne utakmice. Prva će biti odigrana već danas protiv domaćina, dok će preostale tri biti protiv Čapljine, Igmana i Klisa.

„Klub nam je osigurao optimalne dvosedmične uvjete za rad u Ljubuškom. Naporno i vrijedno radimo, a sve sa ciljem optimalne pripreme za tešku proljetnu polusezonu koja je pred nama. Poraze od Borca i Rudara u prethodnim test mečevima smo dobro izanalizirali i u narednim mečevima ćemo raditi na ispravljanju uočenih propusta,“ istakao je Salim Duraković, šef struke NK Metalleghe BSI.

Na pripreme nije otputovao novajlija Mahir Mehić koji se lakše povrijedio na utakmici sa Rudarom, pa je odlučeno da se priključi nakon obavljenog procesa rehabilitacije.Osim njega u redove Kraljeva su došli Gabrijel Popović (Čelik), Boris Aljetić (Igman) i Almedin Krkić (Podgrmeč). Radi se o mladim i talentiranim nogometašima, a prelazni rok na Mračaju još uvijek nije zaključen.

Top Komentari

Da li je ovo nogometna oranica - njiva ili nogometni teren na slici, zalosno i smijesno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi