Jajčani startali sa radom, stigli Vujica i Vulić

Čeka ih borba za opstanak

Jajčani startali sa radom, stigli Vujica i Vulić

S. Mlaćo

Prozivkom obavljenom jučer u prostorijama kluba, nogometaši Metalleghea iz Jajca počeli su sa pripremama za drugi dio sezone.

Jajčane čeka borba za opstanak, a na prozivci su zabilježena dva nova imena. Radi se o Nevenu Vujici i Srđanu Vuliću.

Treneru Damiru Beći sa saradnicima, prvog dana odazvali su se svi nogometaši osim ozlijeđenog Anđela Bevande. Prozivci i prvom treningu u klupskoj teretani prisustvovali su: Ćeman Aldin, Trako Elvir, Jolović Dejan, Kremenović Bojan, Tankuljić Ivan, Kapetan Armin, Samardžić Marin, Mehić Mahir, Danilović Ilija, Haračić Dženan, Bešagić Armin, Zekić Vanja, Peno Branko, Kovač Sanel, Smajić Sulejman, novajlije Vujica Neven (Njemačka) i Vulić Srđan (Čapljina), te juniori Marić Mihael, Brtan Marko, Perak Danijel, Pilić Matej, Tomazić Pejo i Jakšić Hrvoje.

"Narednih dana će stručni štab obaviti testiranje a planirani su i liječnički pregledi.

Trener Beća je predstavio plan priprema naglasivši da će se do 03.02.2020.godine raditi u Jajcu i Donjem Vakufu, a potom će uslijediti odlazak u Ljubuški. Dogovorene su i pripremne utakmice, prva je 28.01.2020. u Mostaru protiv Veleža", saopštili su iz NK Metalleghe BSI.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za bilo kakve izjave trenera, te nogometaša Metalleghea, i ovaj put smo ostali uskraćeni, s obzirom da su ovu blago rečeno neprofesionalnu odluku u ovom klubu donijeli krajem prošle sezone.

Očigledno da u Jajcu na ovaj način žele do ispunjenja cilja, ali prvo bi se svakako trebali zapitati kako su od nekadašnjeg premijerligaša postali klub koji se bori za opstanak u drugom rangu bh. nogometa.

Top Komentari

jc999
Samo vi blatite, jagmit ćete se da prisustvujete utakmicama Metalleghea... Tko čeka taj i dočeka, nikom normalnom ne trebaju plaćene vijesti, pisati ćete Vi i sami o njima... Veliki pozdrav iz Jajca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije