Jak je kao zemlja, ali više ne može da trpi: Adama Traore u ozbiljnom problemu

Igra odlično ove sezone

Jak je kao zemlja, ali više ne može da trpi: Adama Traore u ozbiljnom problemu

A. Čaušević

Adama Traore igra najbolju sezonu u životu. Do sada je zabio šest golova i upisao sedam asistencija te se s pravom nada igranju za Španiju na Evropskom prvenstvu. 


Iako je imponuje svojom fizičkom spremom te slovi za jednog od najbržih igrača Premiershipa Traore će neko vrijeme morati odmarati.

Traore je u posljednjih 16 mečeva čak tri puta iščašio rame. Protiv Tottenhama prošle sedmice, protiv Manchester Uniteda u januaru i također protiv Spursa, ali na domaćem terenu.

Bol je nakon posljednje povrede ramena postala izuzetno jaka pa brzonogog krilnog fudbalera prema svemu sudeći čeka operacija i višesedmica pauza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Velika je to gavobolja za Wolverhampton koji bi u ključnom dijelu sezone kada se ekipa bori za plasman u Ligu prvaka te je u završnici Evrope lige mogao ostati bez sjajnog španskog fudbalera.

Traore će sigurno propustiti mečeve protiv Brightona za vikend te sljedećeg četvrtka u prvom susretu osmine finala Europa lige protiv Olympiacosa.

Promo

Top Komentari

Fce
Bog uzme pamet a da snagu ovom crncugi
0 3
Lafo
Neka malo smanji kilažu na tegovima u teretani
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi