23

Komentari (23)

antikomunist
KOALICIJA ZLA HDZ/SNSDE opet na djelu:.....Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici u Sarajevu izrekla je kazne za učesnike sukoba u Trebinju nakon meča Leotar - Zrinjski. U Trebinju je do fizičkog sukoba došlo između trenera dva kluba, te nekoliko fudbalera, tako da su "disciplinci" imali pune ruke posla. Kako piše Sport1 trener Zrinjskog Sergej Jakirović novčano je kažnjen sa ukupno 1.500 KM, a članovi stručnog štaba Plemića, Salatović i Ivančić, sa po 500 KM i šestomjesečnom suspenzijom. S druge strane, kapiten Leotara, Đoko Milović, kažnjen je sa četiri utakmice neigranja i novčanom kaznom od 500 KM, dok su i oba kluba, FK Leotar i HŠK Zrinjski, također kažnjeni. Leotar je kažnjen sa 4.000 KM, a HŠK Zrinjski sa 2.000 KM.
SamoZrinjski
Ss.ba ******m vam mater u pi.chku us.ra.nu, smeća jedna napacena. Zrinjski šampion. ZDS
antikomunist
Cuj ZDS??I ne banujutu te odavde???Spremni smo ti za mamicu i seku ujkane bolesni...cisto fasitciko kopile....
lalinjo
@Brazuka stavili su naslov kao da je nešto loše izjavio,a u stvari je pohvalio ambijent utakmice,i nije prvi put da rade takve stvari.
Brazuka
Sve ti smeta. Sta bi da je 30 milja. Sram te bilo. Naviko u Mostaru i kadete. Sram te bilo idi tuci se kabadahijo
lalinjo
O čemu ti pišeš,nemoj čitati samo naslov članka,čitaj cijeli članak,mada niti onda nisam siguran da će ovi tzv.novinari dobro prepisati,zato ti je najbolje pogledati video izjavu direktno i da vidiš da izjava u živo i izjava u članku nema veze s vezom,a tako je sa svim člancima na portalu.
King_Kenny
...zar nije jos suspendovan na 2 godine ovaj street fighter?...
lalinjo
Street fighter koji nije udario nikoga,kakav je to fighter da mi je znati ????
Straus
da je u pitanju trener Veleža bio bi suspendovan i novčano kažnjen, vico zaboravio šta je bilo u Trebinju
lalinjo
Reci mi šta je bilo u Trebinju,ja zna šta je bilo,a ti ??
King_Kenny
@lalinjo ...hajde ujkane,ne pravi se blesav,pun mi je k*rac vaseg glumatanja...Hasic je dobio 2 godine ni za sta...
lalinjo
Samo ne znam šta će ti to "ujkane",ali nema veze,pripisati ću to nekoj tvojoj zaluđenosti time,nebitno....treba pitati Hasića kome je stao na žulj i šta se sve krije iza toga,a toga ima dosta koliko sam upućen,svugdje ti je isto,na svim razinama i u bilo kojoj državi,ukratko ne možeš se sa rogatim bosti....
King_Kenny
@lalinjo ...cuj kome je stao na zulj?...pa ne mogu jedna pravila za njega,a druga za ovog street fightera ciji snimak tuce postoji...za Hasica ni jednog dokaza da je povezan sa bilo cim neregularnim i 2 godine suspenzije,a isti ljudi suspenduju...
lalinjo
Misliš dio snimke postoji,a drugi neće da objave,bio sam tamo,ni osiguranja nije bilo,mogao doći netko sa oružijem i uraditi belaj,policija došla poslije,ne znam tko ih je pustio u PL,a što se tiče Hasića tu se slažem da dokaza povezanosti nije bilo sa njim,ali to su dublji problemi za koje on jako dobro zna,šta misliš zašto se ne oglašava,nigdje ne priča o tome,pa ni u svome gradu,nije on glup,zna i sam da je zabrljao...
umzm12123
umzm12123
DamirT
@lalinjo kako bolan nije nikog udario?
Udario momka i poce ga ganjat da ga jos koji put udari. Pogledaj ti video jos jednom
lalinjo
Šta ću gledati video kad sam bio tamo,kapiten Đokica ga udario i kad je ovaj krenio prema njemu bježanija,da ga je udario odvalio bi mu pola glave,kada udariš prvi moraš biti svjestan da možeš dobiti nazad taj udarac...pusti ti video i njihovo sjeckanje snimke,gašenje zvuka,itd...to je njihova istina,samo što im to neće proći tek tako.
plemic
+ 4. vragu malo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.