Jakirović mu uzeo kapitensku traku, a on fotografijom pokazao šta misli o Mariboru

Zahović ostaje vjeran grbu Maribora

Jakirović mu uzeo kapitensku traku, a on fotografijom pokazao šta misli o Mariboru

E. Škorić

Mladi Luka Zahović ostao je bez kapitenske trake, što je odlučio odnedavni trener Maribora Sergej Jakirović.

Bivši bh. reprezentativac je odlučio da Zahović ne bude među trojicom koji konkurišu za traku (ovisno o redosljedu i ko kada igra).

Kapiten je iskusni Brazilac Marcos Tavares, zamjenik je Jasmin Handanović, a sada kapitensku traku nosi Mitja Viler jer spomenuta dvojica nisu starteri.

"Znamo da je Marcos Tavares kapetan, da su Jasmin Handanović, Luka Zahović i Mitja Viler imali tu ulogu. Išao sam po hijerarhiji, po godinama. Mitja ima 34 godine, tada je kapetansku traku uzeo Handanović, a na kraju Tavares. Naravno, važno je ko je kapetan i mora se znati hijerarhija u momčadi", objasnio je Jakirović.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Mladi Zahović je fotografijom na kojoj ljubi grb Maribora jasno pokazao šta misli o svom klubu. Fotografiju je objavio nakon pobjede nad Aluminijem, impresioniravši tako navijače.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBcobLnnZiZ/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi