Jakirović: Nisam znao da me pratite, samo nemojte reći mojoj ženi

Jakirović: Nisam znao da me pratite, samo nemojte reći mojoj ženi

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac i trener Maribora Sergej Jakirović nasmija oje novinare.

Prije derbija Olimpija - Maribor, koji je odigran u nedjelju navečer i u kojem je domaćin slavio s 1:0, Jakirović je na press konferenciju poslao sportskog direktora kluba Olivera Bogatinova, a on se šetao ulicama Maribora.

To su novinari u Sloveniji protumačili kao Jakirovićevo nedovoljno shvatanje važnosti najvećeg slovenačkog derbija, a na pitanje kako je moguće da šeta centrom Maribora dok se održava press konferencija pred tako važnu utakmicu, on je rekao:

"Nisam znao da me pratite po Mariboru. Nemam problema s tim da me pratite, ali nemojte reći mojoj ženi", kazao je Jakirović.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Slušam klub i njihove upute. Klub je odlučio da na konferenciji bude sportski direktor i to je to. Ali zašto je to važno? Klub je tu da odlučuje o takvim stvarima. Mene zanima samo teren, ne zanima me folklor oko toga, vjerujte mi", dodao je Jakirović.

Top Komentari

Aconcagua
Grohotom se smiju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi