10

Komentari (10)

pero98
Mnogi napadaju Sergeja, ljudi moji, Rijeka je zavrsila 8 na tablici sa 15 bodova. Od Halilovica i Vrancica se mnogo ocekivalo a nisu pokazali nista. Ispali su iz kupa od Bsk-a. Mozete vi voljeti Halilovica, Vrancica i Halilovica ali Ri igra mnogo bolje bez njih nego s njima. Puna podrska nasem treneru Sergeju Jakirovicu. FF
lalinjo
Kralju,bez trčanja nemaš šta tražiti u modernom nogometu,navedeni su imali najlošije rezultate gps-a konstantno,manjak volje i agresivnosti,tempom kojim igraju otpisani nije niti za 2.HNL....Profa je unio promjene,a što se jasno vidjelo na utakmici protiv Osijeka gdje Rijeka nije pobijedila 9 utakmica i po teškom terenu(gledao utakmicu),još moram naglasiti da se ova momčad slaže za drugu sezonu,a ne ovu,tako da sve što urade biti će uspjeh. Sportski pozdrav.
DOKTOR_GAZ_
Hallo djecaci, ne pita se Jakirovic NISTA..PEDALU je dao MISKOVIC, samo preko OVOG LEVATA..PAVLOVIC,VRANCIC I HALILOVIC imaju preko MILION EURA u zbiru za godinu..kopcate?
pero98
Jakirovic je u startu porucio javno Misku da mu je dosta maksimum 26-27 igraca. Taj trojac nije pokazao doslovce nista a dovedeni su kao pojacanja.
saju701
Lik otjerao Vrancica pa ako neko zna igrati to je Vrancic e neces ni ti dugo tu ostati
pero98
Cuj majstore, taj Vrancic nije nista pokazao, bolje smo igrali sad u subotu bez njega nego s njim. Kraj priče.
lalinjo
Ako je tebi Vrančić top,onda nemaš pojma o nogometu.
Hasni
Maria Vrancica otjero, e nije normalan. Nece ni on dugo max.godina i ode i Sergej
lalinjo
Vrančić,pa o čemu ti pišeš majko moja mila....ima sada 3 bolja igrača od njega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.