Jakirović: Prezadovoljan sam s obzirom na kakvom terenu smo igrali

Zrinjski opet slavio

Jakirović: Prezadovoljan sam s obzirom na kakvom terenu smo igrali

E. Škorić

U Mostaru je odigrana utakmica 18. kola Premijer lige BiH, a sastali su se Zrinjski i Posušje.

Domaći tim je nastavio sa sjajnim partijama te je slavio s 3:1 uz nova dva gola Bilbije, a mostarski klub trenutno ima čak 13 bodova više od drugoplasiranog Tuzla Cityja.

Nakon utakmice i nove pobjede, komentar je dao trener Plemića Sergej Jakirović.

"Prezadovoljan sam s obzirom na teren. Nije lako igrati na ovakvom terenu. Ko god igra nogomet, zna da je jako teško. Bili smo bolji, kreirali smo dobrih šansi, mada ni Posušje nije bilo bezopasno. Moram čestitat svim akterima na fer i korektnoj igri", rekao je Jakirović, dodavši:

"Bilo je nekoliko povreda, ali mislim da nije ništa ozbiljno".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stipe Balaić, trener Posušja, iznio je svoje mišljenje o današnjoj utakmici.

"Ono čega smo se pribojavali, to su njihovi prekidi, imaju i neke uigrane akcije. Dobro smo se držali to prvo poluvrijeme. Taj drugi gol Zrinjskog uz našu nepažnju presudio je utakmicu. Otvorili smo se da dođemo do drugog gola, ali na kraju iskusna ekipa poput Zrinjskog to iskoristi. No, šta je tu je, idemo dalje", rekao je trener Posušja.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lalinjo
Bravo Jakire majstore,utakmicu po utakmicu do pobijede i naslova.....IGRAJ DO KRAJA
4 1
bk123
Bravo trena...bravo ekipa
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi