Jakupović i naredne sezone u Leicesteru
EPA

Potpisao novi ugovor

Jakupović i naredne sezone u Leicesteru

Nekadašnji mladi reprezentativac BiH Eldin Jakupović ostaje na King Poweru.

Jakupović je pod ugovorom s Leicesterom od ljeta 2017. godine kada je stigao iz Hull Cityja, a u redovima engleskog premierligaša bit će i naredne sezone.

Iskusnom golmanu rođenom u Kozarcu je isticao ugovor ovog mjeseca, a iz Leicestera su objavili da su s Jakupovićem postigli dogovor i da je saradnja produžena za još jednu godinu.

Otkako je stigao među Lisice, Jakupović je uglavnom priliku dobijao u engleskom Liga kupu budući da je već godinama 'jedinica' Kasepr Schmeichel.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester je Jakupoviću osmi klub u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. Ranije je još branio za Grasshoppers, Thun, Lokomotiv, Olympiakos Volou, Aris, Hull i Leyton Orient.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi