Jamak: Ja u Velež? Pojma nemam, niko me nije zvao

Veznjak Čelika za SportSport.ba

Jamak: Ja u Velež? Pojma nemam, niko me nije zvao

E. Čaušević

Iskusni vezni igrač Nermin Jamak u prvom dijelu sezone Premijer lige BiH bio je jedan od najstandardnijih igrača Čelika.

Jamak je u zenički klub stigao na ljeto 2018. godine, te je pokazao da još uvijek ima magiju u svojim nogama. Ovaj 33-godišnji fudbaler je u prvom dijelu sezone odigrao 15 utakmica i upisao je jednu asistenciju.

Iako s Čelikom ima ugovor do kraja ove sezone u bh. medijima se pojavila informacija da bi Jamak mogao napustiti Bilino polje i karijeru nastaviti u dresu mostarskog Veleža.

Od toga neće biti ništa, barem jer pomenuti fudbaler ne zna ništa o svom eventualnom odlasku u Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja u Velež? Pojma nemam, niko me nije zvao", rekao je Jamak za SportSport.ba, a također je i direktor Veleža Džemil Šoše potvrdio da nije bilo nikakvih razgovora.

Jamak je u svojoj dosadašnjoj karijeri pored Čelika igrao još za Željezničar, Osijek, Suduvu i Zrinjski.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sviRodjeni
Ko je nosio dres Zrinjskog, nema šta tražiti u Veležu. Navijači ga ne bi prihvatili.
19 2
sviRodjeni
Red Army vs Nermin Jamak
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti