Balotelli broj dva: Mlada zvijezda Bayerna jedva izašla na kraj sa markerom

Upornost mu se na kraju isplatila

Balotelli broj dva: Mlada zvijezda Bayerna jedva izašla na kraj sa markerom

S. Grebović

Bayernov superstar, mladi Jamal Musiala novo je ime na spisku reprezentacije Njemačke za predstojeće utakmice kvalifikacija za SP.

Reprezentacija Elfa će put do Katara tražiti kroz grupu u kojoj će snage odmjeriti sa Rumunijom, Sjevernom Makedonijom, Islandom, Armenijom i Lihtenštajnom.

Za utakmice sa Islandom večeras, te Rumunijom u nedelju i Sjevernom Makedonijom u narednu srijedu, selektor Joachim Low je između ostalih na spisak igrača uvrstio i 17-godišnjeg Jamala Musialu.

Kamere su ga uhvatile na treningu kako tek nakon par pokušaja uspjeva obući najobičniji marker, ali to mnogi pripisuju njegovim godinama i očiglednom tremom koju ima.

Scena je to koja je mnoge podsjetila na Maria Balotellija koji je imao slične probleme dok je nosio dres Manchester Cityja...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sky Sports (@skysports)

Top Komentari

dda27
Koji naslov...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi