James Rodriguez donio odluku o nastavku karijere
Fantastični fudbaler je na raskrsnici karijere. Spreman je za odlazak iz Bayerna, ali neće ostati ni u Realu (Foto: EPA)

Ne želi igrati za Bayern

James Rodriguez donio odluku o nastavku karijere

M. Šljivak

James Rodriguez donio odluku o nastavku karijere

James, koji je posuđen igrač iz Real Madrida u Bayernu, odlučio je da ne želi ostati član bavarskog tima.

Bavarci su nakon dvogodišnje posudbe imali opciju da ga otkupe za 42 miliona eura. Međutim, igrač ne želi ostati u klubu i od posla između dva evropska velikana neće biti ništa.

Sigurno je da James neće imati mjesta ni u Realu. Povratkom Zinedinea Zidanea na klupu Kraljeva, Kolumbijac se nije usrećio, jer u prvom mandatu francuskog stručnjaka se nije naigrao.

Bayern je imao želju da potiše sjajnog fudbalera. Međutim, on nikako ne želi ostati u Minhenu i prema svemu sudeći će tokom ljeta potražiti novi klub, jer će ga Real prodati.

Njegova cijena je već poznata. Svako ko ga želi dovesti moraće da izdvoji 50 miliona eura, a zainteresovanih strana itekako ima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Povezivao se James sa Juventusom, Arsenalom, Milanom i Interom i vidjećemo gdje će na kraju i završiti.

James je u nepune dvije sezone odigrao 61 utakmicu za Bayern i postigao je 12 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi