Jamesu je dosta ismijavanja, konačno je pokazao šta zna

Kolumbijac u Kataru

Jamesu je dosta ismijavanja, konačno je pokazao šta zna

Admin Čaušević

Svojevremeno jedan od najboljih veznjaka svijeta, James Rodriguez je u idealnim fudbalskim godinama napustio Evropu. 

Rodriguezova karijera je doživjela nagli pad nakon što se nije uspio snaći u Evertonu pošto je ranije postao višak u Realu i Bayernu.

Ovaj 30-godišnjak je nedavno otišao u Katar gdje je potpisao za ekipu Al-Rayyana, a danas je postigao i svoj prvijenac.

James je već neko vrijeme bio meta ismijavanja na društvenim mrežama zbog svojih reakcija, a bio je očajan i na debiju za novi klub.

Nakon određenog perioda privikavanja odlučio je da pokaže šta zna te je postigao gol u svom stilu u duelu protiv Al Sailiye.

[streamable]https://streamable.com/p6etch[/streamable]

Rodriguez se poslije jedne kontre lijepo namjestio na svoju lijevu nogu te pogodio bez problema.

Inače njegov tim je protiv fenjeraša slavio rezultatom 4:2 te je stigao do devetog boda u sezoni. Nedodirljivi Al-Sadd je maksimalan sa 21 bodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi