James debitovao za Al-Rayyan i odavno nije odigrao očajniju utakmicu

Imao tek nekoliko dodira s loptom za 88 minuta

James debitovao za Al-Rayyan i odavno nije odigrao očajniju utakmicu

E. Čaušević

Fudbaleri Al-Rayyana jučer su doživjeli ubjedljiv poraz na gostovanju kod Al-Duhaila sa 3:0.

Ekipa Laurenta Blanca nije se proslavila na jučerašnjem gostovanju, te je Al-Duhail sa tri komada u mreži ispratio Al-Rayyan kući.

Ova utakmica katarskog prvenstva našla se u centru pažnje jer je James Rodriguez debitovao u dresu Al-Rayyana.

James je prije nekoliko sedmica odlučio da napusti Everton gdje se nije nametnuo Rafaelu Benitezu, a kada je stigla bogata ponuda iz Katara nije mogao da je odbije.

Kolumbijac je u najboljim igračkim godinama, te je odlazak u Katar mnoge iznenadio jer je jasno o kakvom kvalitetnom igraču se radi. No, čini se da za Jamesa baš fudbal i nije na prvom mjestu.

On je jučer upisao debi za svoj novi klub, ali blago rečeno nije se baš proslavio. Na društvenim mrežama objavljeni su inserti s ove utakmice i Jamesovi potezi koje je imao tokom 88 minuta koliko je proveo na terenu.

Jasno je da je James u veoma lošoj fizičkoj formi i svoj debi za Al-Rayyan će sigurno željeti što prije da zaboravi.

[streamable]https://streamable.com/4hakb3[/streamable]

Top Komentari

Keno
*odavno nije odigrao utakmicu
3 0
BogatiDijasporac
A la Adriano, Robinho ... Ogroman potencijal, padnu qurcu za uho zbog manjka discipline.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi