James Rodriguez na treningu ponizio Areolu, a Zidane ga nagradio

Kolumbijac prolazi kroz težak period

James Rodriguez na treningu ponizio Areolu, a Zidane ga nagradio

Admin Čaušević

James Rodriguez je nedvojbeno među najboljim fudbalerima svijeta, ali Zinedine Zidane uopšte ne voli sjajnog Kolumbijca. 

Prije šest godina Rodriguez je oduševio fudbalski svijet na Mundijalu, uspio je realizovati transfer u Real, ali nakon što je Zidane preuzeo kormilo evropskog giganta odličnom veznjaku kola su krenula niz brdo.

Rodriguez je potpuno spreman za igranje utakmica, nalazi se u odličnoj formi. Potvrdio je to i jučerašnjom magijom na treningu Reala.

Naime, James je uspio da lobuje Areolu iz mjesta, umijeće koje danas mogu izvesti rijetko koji fudbaleri, pa je i Zidane odlučio da ga nagradi za to.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid će sutra igrati vrlo važan meč protiv davljenika Espanyola. Zidane je pozvao Rodriguzea za taj duel, a vrlo vjerovatno će kolumbijski fudbaler biti i starter na tom duelu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi