Sve je postalo pepeo i dim: Mislio je na žene, piće i cigarete, od danas je fudbalska propalica

Nevjerovatan pad jednog od najboljih na svijetu

Sve je postalo pepeo i dim: Mislio je na žene, piće i cigarete, od danas je fudbalska propalica

Admin Čaušević

Slobodno vrijeme je koristio za lude provode na jahtama u društvu bliskih prijatelja i nepoznatih žena. Kada je počeo sa ludim zabavama uslijedio je njegov stromoglavi pad. Danas kada ima 31 godinu doživio je najveće poniženje u svojoj karijeri.

Jedno takmičenje mu je promijenilo karijeru. Lansiralo ga u sami vrh fudbala. Činilo se da će fudbalski svijet biti pod njegovim nogama jer je tada prstima dodirivao nebo. 

Zaista je sve upučivalo na jednu veliku karijeru. Kada je imao 24 godine jedan Real Madrid ga je platio nevjerovatnih 75 miliona eura. Što dovoljno govori kakva klasa od igrača je tada bio. 

Sve se dešavalo 2014. godine. Bilo je Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a James Rodriguez je predvodio svoju Kolumbiju. Los Caffeterosi su stigli do četvrtfinala, a tada sjajni veznjak je postigao najljepši gol na turniru. 

Uslijedio je i transfer u Real, ali slava je počela da ga mijenja. Glamurozni život u Madridu je za njega bio krupan zalogaj. Na terenu se nije snalazio, isto je bilo i u Bayernu gdje je bio na posudbi.

Oglasi

Tačnije jedno vrijeme bi blistao, a kako bi se duže zadražavao u klubu pad bi bio sve izraženiji. U septembru 2020. godine se doveo u sitauciju da ga niko ne želi. 

Utočište mu je kazao Carlo Ancelotti u Evertonu, ali na Goodisonu se nije zadržao duže od godine. Dolaskom Rafe Beniteza je otišao u Katarski Al-Rayyan. 

Nekada u to vrijeme snimljen na luksuznoj jahti sa cigaretom u rukuma i nekoliko žena u svom društvu. To je bila naznaka da je konačni pad sve bliže.

U Kataru je bio totalno nesretan, svim silama je želio povratak u Evropu koji je došao u septembru 2022. godine. Kolumbijac je potpisao za Olympiakos.

Oglasi

Ipak, stvari u Pireju su bile sve osim odlične, a konačan udarac stigao je danas kada je grčki velikan odlučio da s njim raskine ugovor.

Olympiacos nije mogao trpiti njegov manjak discipline i užasnu formu te je potvrđen raskid saradanje.

Rodriguez je u septembru 2021. godine ulovljen sa nepoznatim djevojkama na luksuznoj jahti

Tako je James Rodriguez koji će u julu prolaslaviti 32. rođendan u svojim najboljim godinama ostao bez kluba. U vrijeme kada je trebao igrati svoj najbolji fudbal i davati maksimum na terenu doveo se u sitauciju da je totalno nepoželjan u bilo kojem ozbiljnom klubu.

Zašto je tako, najviše treba kriviti sebe i svoj način života. Do sada je promijenio veliki broj djevojaka. Jedno vrijeme je bio i oženjen sa Danielom Ospinom, sestrom bivšeg reprezentativnog kolege Davida Ospine.

Potražite više informacija na temu Super League:

Imao je i afere sa Karol G, Shanon De Limom, a jedno vrijeme se špekulisalo i o njegovoj navodnoj romansi sa poznatom porno glumicom, Kendrom Lust.

Do sada ima dvoje djece, kćerkicu Salom sa bivšom suprugom Danielom, te sina Samulea kojeg je rodila surogat majka. Od fudbala je zaradio 80-ak miliona dolara i zato nema previše razloga za brigu, barem sa materijalne strane. 

Top Komentari

HamzaVojvoda
A znao sam ja da ti slusas sinana cause sve je postalo pepeo i dim pa zalij loma
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti