James Rodriguez ima novi klub u Evropi

Ponovo će igrati sa Marcelom

James Rodriguez ima novi klub u Evropi

Samir Mlaćo
Kolumbijac James Rodriguez ima novi klub.

Naime, Rodriguz se vratio u Evropu, tačnije postao je novi član Olympiacosa.

Rodriguez je osjećao nostalgiju prema Evropi još od odlaska u Al-Rayyan s kojim je imao ugovor do 2024. godine uz platu od 6 miliona eura.

Poznato je samo da je saradnju sa bivšim klubom raskinuo, ali ne i koje uslove će dobiti u Grčkoj.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης καλωσόρισε εχθές στο Καραϊσκάκη τον Χάμες Ροντρίγκες! / Our...

Posted by Olympiacos FC on Friday, September 16, 2022

Sigurno je da će ga obradovati i to što će ponovo surađivati sa saigračem iz Real Madrida Marcelom koji je nedavno stigao u redove grčkog velikana.

Oglasi

Kada se završavao prijelazni rok u Ligama petice bio je spreman da potpiše za Valenciju.

"Ako bi me Valencia nazvala došao bih pješke iz Katara. Smanjio bih svoju splatu i spreman sam na sve. Ako im treba neko da asistira Edinsonu Cavaniju onda sam tu za njih. Oni su sjajan klub s odličnim navijačima", rekao je tada James.

Interesantno da je ranije tokom prijelaznog roka u Pirej stigao i Šime Vrsaljko, bivši štoper Atletico Madrida te nekadašnji reprezentativac Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Super League:

Nakon četiri kola u Super ligi Grčke Olympiacos je na četvrtom mjestu sa osam osvojenih bodova.

U bogatoj karijeri ovaj 30-godišnji fudbaler nastupao je za kolumbijski Envigado, argentinski Banfield, te Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern i Everton, a nedavno se povezivao i sa dolaskom u Galatasaray.

Top Komentari

Zoilomas
Sta je ovo ****te zar nije potpiso za Olimpiyakos neki dan, jao drame.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi