James Rodriguez promijenio plan i želi Kraljevima "zabiti mač u leđa"

Sprema se izdaja u Madridu?

James Rodriguez promijenio plan i želi Kraljevima "zabiti mač u leđa"

A. Čaušević

Budućnost Jamesa Rodrigueza je između Španije i Italije. Sjajni Kolumbijac ima veoma primamljivu ponudu Napolija, ali još uvijek nije izgovorio definitivno "da".

Prema izvještajima iz Kolumbije na koje se poziva AS Rodriguez je spreman "zabiti mač u leđa" Realu jer želi da igra u Atletico Madridu.

Gol Caracol tvrdi da Jorgandžije čekaju novac od prodaje Antoinea Griezamanna kako bi doveli 27-godišnjaka u svoj tim.

Bez obzira na posljednje nesuglasice između Atletica i Barcelone Griezmann bi sljedeće sedmice i zvanično trebao postati član katalonskog kluba te će madridski klub ubrzati stvari da ispuni želju Rodriguezu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zinedine Zidane se već odrekao Rodrigueza, a Real Madrid za sjajnog veznjaka želi inkasirati najmanje 42 miliona eura.

Bez obzira na fizičke probleme Rodriguez je u posljednjoj sezoni odigrao 28 utakmica u dresu Bayerna, a imao je i dobar nastup na Copa Americi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti