Legenda Liverpoola brutalno o Ronaldu: "Pogoršao je tim, ne radi se o ljubavi prema Unitedu"

Jamie Carragher

Legenda Liverpoola brutalno o Ronaldu: "Pogoršao je tim, ne radi se o ljubavi prema Unitedu"

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo zatražio je transfer iz Manchester Uniteda.

Jasno kao dan, Ronaldo želi osvajati trofeje i igrati Ligu prvaka, a to po svemu, ovo drugo sigurno, u Manchester Unitedu nije moguće. 

Stoga, želi da drugo ljeto u nizu promijeni klub, a sada je dobio i komentar od Jamiea Carraghera, legende Liverpoola koja je sve to vrlo negativno prokomentarisala.

"Cristiano Ronaldo je u Manchester Unitedu uradio baš ono što sam i mislio. Postizao je golove, ali pogoršao tim", rekao je Carragher pa nastavio o zahtjevu za transfer:

"Ovaj zahtjev za transfer apsolutno ubija ideju da je odbio Manchester City zbog ljubavi prema Manchester Unitedu." 

Ronaldo nije osoba sklona odgovaranju na ovakve komentare, pa će se vjerovatno sve na ovome i završiti.

Što se tiče zahtjeva za transfer, Ronaldo nije dobio dobre vijesti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema pisanju engleskog novinara The Athletica, Davida Ornsteina, portugalskom napadaču rečeno je da se njegov eventualni transfer ne uzima u obzir, a klub očekuje da iduće sezone nosi dres Crvenih đavola.

Cristianu Ronaldu ne nedostaje ponuda, iako ima 37 godina i pri kraju je karijere. Nakon objave engleskih medija gdje je rečeno da portugalski napadač želi napustiti Manchester United, za njegov potpis zainteresovalo se mnogo klubova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Džejmi Karager je rekao čistu istinu. Ronaldo nikada neće odrasti, on ostaje do kraja karijere ufurani "tinejdžer" kojem je najvažnija njegova furka, ono što on misli da je dobro, na prvom mjestu za njega. Nikada nije bio timski igrač, iako je fudbal kolektivna igra u kojoj učestvuje (sa jedne strane) 11 igrača. Logično je da će svojim odlaskom "pojačati" Junajted.
2 3
King_Kenny
...legenda sve objasnila,ovaj egoista gleda samo svoju statistiku,a za lose rezultate ekipe ce okriviti saigrace koji su morali svaku loptu njemu dodati...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi