Igrač Levantea matirao Oblaka sa pola terena!

Gol kakav ne viđamo tako često

Igrač Levantea matirao Oblaka sa pola terena!

S. Grebović

Jučer je Levente kao gost pobijedio Atletico Madrid sa 2:0 i tako ponovo zakomplikovao borbu za titulu prvaka.

Ove dvije ekipe su sredinom sedimice odigrale zaostali susret iz durgog kola u kojem pobjednika nije bilo (1:1), da bi sinoć gosti iz Valencije odnijeli puni plijen.

Poveli su autogolom Hermosa u 30. minuti. Uslijedili su žestoki napradi Jorgandžija nakon promljenog pogotka, ali do njega nisu uspjeli doći.

Pokušali su izabranici Diega Simeonea i u zadnjoj minuti kada je na ubačaj iz ugla otišao i golman Jan Oblak.

Opasnosti pred golom Levantea nije bilo, pa je do lopte došao Jorge de Frutos koji je malo povukao loptu i uspio da pogodi sa centra igrališta u prazan gol Atletica i time je stavio tačku na ovu utakmicu. Slovenački golman je reklamirao prekršaj, ali sudija nije obraćao pažnju na to i pokazao je na centar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico je i dalje lider sa 55 bodova, tri više od Real Madrida koji ima i utakmicu više od njih.

Pomenuti gol pogledajte OVDJE

Top Komentari

Melo15
Kako je ga matirao, nigdje covjeka na golu!!
1 0
user1606950187
Malo kasnite
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije