Messi o Slovencu govorio samo biranim riječima

Nahvalio Oblaka

Messi o Slovencu govorio samo biranim riječima

E. Škorić

Lionel Messi ima veliko poštovanje prema Janu Oblaku, reprezentativcu Slovenije.

Oblak je kao golman Atletico Madrida imao dosta dvoboja s Messijem i nedavno je govorio da je Argentinca prosto nemoguće zaustaviti, a sada je napadča Barcelone uzvratio na komplimente.

"Zadovoljstvo mi je igrati protiv Oblaka. On je jedan od najboljih na svijetu, a igranje protiv najboljih uvijek je dobro. To vas dodatno motivira da pokušate postići gol i u svakoj utakmici pokazuje koliko je to teško učiniti", rekao je Messi.

Oblak je samo jedan u nizu golmana koji su dobili po nekoliko pivskih boca koje je jedna poznata firma piva posebno kreirala nakon 644 gola Argentinca u dresu Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi