Oblak izgubio živce jer su momci iza gola odugovlačili, pa skočio na reklamu i izbio mu loptu

Golman Atletica je malo pretjerao

Oblak izgubio živce jer su momci iza gola odugovlačili, pa skočio na reklamu i izbio mu loptu

E. Čaušević

Atletico Madrid je jučer razočarao ponovo svoje navijače jer je poražen u gostima protiv Mallorce sa 1:0.

Mallorca je nakon dva mjeseca došla do pobjede i prekinula niz od sedam uzastopnih poraza što dovoljno govori o tome koliko je taj poraz teško pao navijačima Atletico Madrida.

Nakon lošeg izdanja na Etihadu protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka gdje su poraženi sa 1:0 igrači Atletica su i jučer pružili jako lošu predstavu zbog čega su se našli na meti kritika.

Atletico tokom cijele utakmice skoro da nije ozbiljnije ugrozio gol Mallorce iako su pred početak utakmice navijači ovog kluba očekivali laganu pobjedu.

Kako je utakmica odmicala nervoza u ekipi Atletica bila je sve veća, a to je svojom reakcijom najbolje pokazao golman Jan Oblak.

Naime, nakon jedne akcije domaćih lopta je otišla u gol-aut, a Oblak je htio brzo da vrati loptu u igru. No, momcima koji su bili zaduženi ga donošenje lopti se nije previše žurilo i pomagali su svom timu odugovlačenjem.

Oblak je zbog takvog poteza bio izuzetno ljut i skoro je prešao preko reklame kako bi uzeo loptu. Izbio ju je iz ruku momka koji je sjedio iza gola i kada ju je uzeo ljutito se okrenuo i nešto dobacio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Golmanu Atletica se nije svidjelo što na takav način odugovlače, ali španski mediji su poručili da je Oblak pretjerao svojom reakcijom.

[twitter]https://twitter.com/TedAtleti/status/1512834099571998728[/twitter]

Top Komentari

Mostarac94
Malci zabranit dolaske na utakmice i jos kaznit klub treba, cuj oblak pretjerao ne vec svako dugovlacenje treba i nadoknadit
2 1
YouTalkinToMe
Imaju djeca sreću da nisu naletila na ronalda, da vide kako on izbija iz ruku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi