Janković: Uz podršku navijača možemo nadigrati Borac

Kozara dočekuje Borac

Janković: Uz podršku navijača možemo nadigrati Borac

Nakon subotnje pobjede nad Rudarom iz Prijedora u 6. kolu Lige za prvaka 1. lige Republike Srpske, nije bilo mnogo vremena za odmor fudbalerima Kozare.

Već sutra pred njima je novi ispit. U okviru 7. kola Lige za prvaka na Gradskom stadionu u Gradišci ugostiće Borac iz Banja Luke, koji je već osvojio šampionsku titulu i obezbjedio povratak u BHT Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Šef stručnog štaba Kozare Igor Janković svjestan je kakav posao očekuje njegove izabranike.

"Sigurno ćemo sutra dati sve od sebe da pokušamo nadigrati renomiranog rivala i nastaviti niz pobjeda. Znam da će biti vrlo teško uspjeti u tome, sigurno je Borac favorit, što je dosad i pokazao u utakmicama sa nama, ali uz podršku sa tribina, vjerujem da možemo obradovati naše navijače", poručio je Janković, koji nije propustio priliku ni da čestita Borcu na povratku u elitu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica na Gradskom stadionu u Gradišci počinje u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi