Japanac sve bliže Barceloni

Katalonci žele Maedu

Japanac sve bliže Barceloni

E. Škorić

Barcelona će pokušati da dovede japanskog reprezentativca Daizena Maedu.

Daizen Maeda je mladi japanski igrač kojeg već neko vrijeme prati Barcelona. Nakon što je s Japanom debitovao na Copa Americi, interes Katalonaca je još veći.

Radi se o brzom i vještom nogometašu koji bi u Barcu mogao doći na posudbu nakon čega bi potpisao ugovor na stalnoj osnovi.

Ono što mu ipak ne ide u prilog je činjenica da ne može odraditi pripreme sa Kataloncima zbog nastupa na Copa Americi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uskoro bismo mogli gledati i japanski El Clasico jer je nedavno Real Madrid kupio Kuba, igrača kojeg je također pratila Barcelona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gromovnik2
Matsumoto, 21 godina.
0 4
Konj konjski
Pa de bar napisite gdje igra i koliko mu je godina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi