Nusret Muslimović napustio klupu Bratstva

Federalni prvoligaš ostao bez trenera

Nusret Muslimović napustio klupu Bratstva

S. Mlaćo

Nusret Muslimović više nije trener Bratstva iz Gračanice.

Naime, Muslimović je čelnicima kluba saopštio odluku da je vrijeme za prekid saradnje, iako su čelnici kluba ovog stručnjaka vjerovatno vidjeli na klupi i u narednoj sezoni Prve lige FBiH.

"Tako je. Napustio sam Bratstvo. Želim da se educiram, upiše program za UEFA Pro licencu i neću moći biti tu stalno i pomoći ekipi. Svakako mi treba i da malo odmorim", kazao je Muslimović, te dodao.

"Bratstvu želim sve najbolje. Rekao sam čelnicima kluba da se ne mogu posvetiti obavezama kao ranije, a što se tiče budućnosti klub vrijeme je za reorganizaciju. Ekipa je dosta stara, ali imaju ljudi koji se bave time i oni odlučuju kako i šta dalje".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo je minulu sezonu u Prvoj ligi FBiH završilo na šestom mjestu sa 45 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi