Djevojka mu poslala poruku nakon koje se "pretvorio u Messija": Muškarcima bolji motiv i ne treba

Bowen postaje tata

Djevojka mu poslala poruku nakon koje se "pretvorio u Messija": Muškarcima bolji motiv i ne treba

Edmir Škorić

Bivša zvijezda Otoka ljubavi Dani Dyer objavila je divnu objavu na svom Instagramu, a njen motivisani suprug i nogometaš West Hama Jarrod Brown kasnije je s dva gola srušio Everton.

West Ham je u 21. kolu engleske Premier lige danas bio bolji od Evertona. Oba gola dao je Bowen, koji je bio strijelac prvo u 34., a potom i u 41. minuti.

Božwen je ove sezone jedan od ključnih igrača u sastavu West Hama, koji je stigao do bitne pobjede u borbi za opstanak i sa 18 bodova je na 15. mjestu, dok je današnji rival Everton potonuo još više.

Karamele se nalaze na pretposljednjem mjestu sa 15 bodova, koliko ima i posljednjeplasirani Southampton.

Interesantno da golovi Bowena dolaze nedugo nakon što je njegova izabranica Dani Dyer objavila da čeka blizance s njim. Njih dvoje vezu su potvrdili 2021. godine nakon što je Dyer prekinula vezu sa prethodnim dečkom Sammyjem Kimmenceom.

Oglasi

Dani je reality zvijezda pošto je 2018. godine pobijedila u Otoku ljubavi, jednoj od najgledanijih zabavnih emisija u Britaniji.

"Naša porodica postaje puno veća i jedva čekamo", napisala je ona u petak uz najavu blizanaca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CiiP6XRLp1N/[/instagram]

Ova 26-godišnjakinja ima sina Santiaga iz ranije veze, dok će sa Bowenom sada imati dvoje djece.

Na jednoj od fotografija na društvenim mrežama njen sin Santiago drži tablu s porukom: “Bit ću veliki brat blizancima".

Nije otkrila termin poroda, no velika je vjerojatnost da će roditi na ljeto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti