Jašarević: Možda smo zaslužili i pobjedu, ali čestitam Seoni

Gradini bod u derbiju

Jašarević: Možda smo zaslužili i pobjedu, ali čestitam Seoni

Samir Mlaćo

Derbi 11. kola Druge lige Sjever donio je komšijski duel OFK Gradina i FK Seona, a na kraju je završeno podjelom bodova (1:1).

Svoje viđenje nakon meča dao je trener Gradine Suad Jašarević.

"Zasluženo je ovo, a možda smo mogli biti nagrađeni na kraju. Imali smo veliki broj šansi, iako smo u prvom dijelu ušli labavo. Nedostajalo nam je puno nogometaša, mlada ekipa u zadnjoj liniji je napravila gešku i primili smo gol. Izašli smo visoko, ali realizacija nije bila na nivou. Čestitam Seoni na osvojenom bodu, nadam se da ćemo i u narednom periodu opraviti ovo nogometša i da se fokusiramo na naš cilj, a to je prvo mjesto", kazao je Jašarević za SportSport.ba.

Seona je i dalje lider na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na Gradinu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti