Još jedan fudbaler odlazi iz Zrinjskog

Kratko je trajala saradnja

Još jedan fudbaler odlazi iz Zrinjskog

Odluka da dođe na posudbu u Zrinjski za Jasmina Čelikovića se nije pokazala kao najbolja.

Za mladog fudbalera koji je ugovorom vezan za Rijeku ljetos se interesovao i Željezničar, ali na kraju kao sredinu za 'kaljenje' izabrao je Zrinjski u čijem dresu je sakupio tek tri nastupa.

Scenarij je to kakvom se Čeliković nije nadao, pa tako ni Rijeka čiji su čelnici u međuvremenu odlučili da ga vrate s posudbe i pruže mu šansu da se kroz pripreme nametne Simonu Rožmanu, posebno nakon što su "preko bare" otišli stoperi Punčec i Župarić.

Ukoliko se Čeliković ne uspije izboriti za minutažu, u opticaju je, naravno, da ode na novu šestomjesečnu posudbu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj mladi reprezentativac BiH se kao član Rijeke vodi od 2015. godine kada je još kao kadet došao na Rujevicu iz Zagreba. Za prvi tim je već imao priliku debitovati u periodu dok je na čelu kluba bio Matjaž Kek.

Kada su u pitanju odlasci u Zrinjskom, posudba je istekla i Staniši Mandiću, dok je sa Ivanom Lendrićem sporazumno raskinut ugovor.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Glupan,gdje će pored Jakova,Gojkovića i Barbarića zaigrati. U Želji mu Bogi bio konkurencija
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi