Rijeka dobila ponudu za Lončara?

Reprezentativac BiH

Rijeka dobila ponudu za Lončara?

Stjepan Lončar mogao bi tokom januara napustiti Rijeku, pišu mediji u Hrvatskoj.

Lončar je zahvaljujući igrama u Rijeci postao u međuvremenu i reprezentativac Bosne i Hercegovine, a partije koje je jesenas pružao, kako stvari stoje, nisu prošle nezapaženo.

Špekulacije oko mogućeg odlaska potaknuo je intervju koji je zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance dao za Sportske novosti. Za ovaj hrvatski list je otkrio kako su u klub došle ponude za trojicu fudbalera, a iako nije naveo imena, sumnja se da je neka od njih upravo za 23-godišnjeg Lončara. 

Zbog Lončara su  prethodnih mjeseci brojni skauti dolazili na Rijekine utakmice, a osim njega, među najvrijednijim eksponatima Rijeke su još Čolak, Halilović, Lepinjica i Acosti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U protekloj polusezoni Lončar je postigao dva pogotka i ubilježio četiri asistencije. U Rijeku je, podsjetimo, stigao iz Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi