Jasmin Mešanović novo pojačanje FK Sarajevo
Foto - EPA

Dugoočekivano pojačanje na poziciji napadača stiže iz Maribora?

Jasmin Mešanović novo pojačanje FK Sarajevo

M. Šljivak

Jasmin Mešanović postat će novi fudbaler FK Sarajevo.

Kako navode slovenački mediji, 29-godišnji napadač je dogovorio saradnju sa aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine i veoma brzo će postati novi član Bordo tima.

Mešanović je prethodne tri i po godine nosio dres slovenačkog velikana Maribora. Tamo je otišao iz Zrinjskog, a u Premijer ligi Bosne i Hercegovine je ranije nastupao još za Čelik i Slobodu.

Također, jedan dio karijere je proveo u Hrvatskoj, gdje je nosio dres Osijeka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo za Mešanovića neće platiti nikakvu odštetu već će slovenskom velikanu pripasti 20 posto od narednog transfera kojeg bh. napadač napravi.

Slovenci također navode da je bh. prvak Mešanoviću ponudio identične financijske uslove kao što je imao u Mariboru. Njegova plata je u ovom klubu navodno 120.000 eura na godišnjem nivou.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
Auuu... Bgm se cini da Sarajevo planira iskorak u europi u narednih godinu. Svaka cast, samo naprijed. Podrska iz Zenice, nek i nas jedan klub izbori grupnu fazu ako Bog da :)
86 13
SahbazZ97
E to je pojacanje!! Top.
25 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti