Jasmin Mešanović produžio ugovor sa Mariborom

Ostaje do 2022. godine

Jasmin Mešanović produžio ugovor sa Mariborom

M. Šljivak

Jasmin Mešanović potpisao je novi ugovor sa Mariborom.

U višestrukom prvaku Slovenije očito su zadovoljni igrama koje od svog dolaska pruža Mešanović pa nisu ništa prepustili slučaju. Bh. fudbaler dogovorio je produžetak saradnje sa slovenačkim velikanom do juna 2022. godine. 

Nekadašnji fudbaler Zrinjskog, Čelika i Slobode na 'Ljudski vrt' je došao u ljeto 2017. godine i u međuvremenu se predstavio u vrlo dobrom svjetlu te je opravdao očekivanja struke slovenačkog kluba. 

Ukupno je od dolaska u redove ovog tima odigrao 102 utakmice i ostvario je učinak od 23 gola i 15 asistencija.

Top Komentari

Terminator
Dobar potez ,Maribor je tvoj maximum.Griješ klupu i Husari 50% plate svaki mjesec.Katastrofa.
3 0
PRAVIGAZIJA
Svaka cast majstore, to je taj ISKORAK u LIGU 5..samo slusaj HUSARU, poznat je po ŠARENIM LAŽAMA..i svakog mjeseca mu salji procenat od plate..
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi