Menalo i Tomić prave iznenađujući transfer?

Bomba iz Slovenije

Menalo i Tomić prave iznenađujući transfer?

Luka Menalo i Tomislav Tomić bi od naredne sezone mogli nastupati za Maribor, javljaju mediji u Sloveniji.

U ovoj sezoni bh. internacionalci slove za najbolje fudbalere Olimpije, no kako im na kraju sezone ističu ugovori, već se u slovenskoj javnosti uveliko špekuliše o tome hoće li ostati na Stožicama. 

Menalo je nedavno istakao da mu je cilj da se vrati u Dinamo i pokuša nametnuti Nenadu Bjelici, no ako je vjerovati onome što pišu mediji u Sloveniji, na kraju bi zajedno sa Tomićem mogao pojačati Olimpijinog najvećeg rivala - Maribor.

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahović navodno je pokazao veliko interesovanje za Menalom i Tomićem, a po pitanju takvih napisa oglasio se i trener Olimpije Safet Hadžić, koji, čini se, nije zabrinut. 

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

"Mislim da se to neće dogoditi na zimu, možda na kraju sezone kada im isteknu ugovori", poručio je.

Olimpija se u 1. ligi Slovenije trenutno nalazi na liderskoj poziciji s 42 osvojena boda, četiri više od drugoplasiranog Maribora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi