Ovo što radi ovaj čovjek je nezapamćeno: Kylian Mbappe zabio gol karijere u Parizu!

Udarac iz koljena

Ovo što radi ovaj čovjek je nezapamćeno: Kylian Mbappe zabio gol karijere u Parizu!

E. Čaušević

PSG i Metz igraju na Parku Prinčeva meč 17. kola francuske Ligue 1, a svi pričaju o nevjerovatnom golu kojeg je postigao Kylian Mbappe.

Parižani ove sezone ne igraju prema očekivanju i teškom mukom su izborili plasman u nokaut fazu Lige prvaka, ali s druge strane u prvenstvu baš i nemaju dostojnog protivnika.

Aktuelni prvak Francuske korača ka odbrani titule jer već sada ima sedam bodova više od Monaca i Nice.

PSG igra trenutno pred svojim navijačima protiv Metza i vodi sa 2:0, te se nalazi pred novom pobjedom.

U prvom poluvremenu Metz je uspio nekako da se odbrani, ali je PSG početkom drugog poluvremena slomio otpor gostiju i došao do 2:0.

Oglasi

Parižane je u prednost doveo Vitinha u 49. minuti kada je pogodio za 1:0, a asistenciju je upisao Lee Kang-in.

Međutim, detalj koji će zasigurno obilježiti meč, ali i cijelo kolo desio se u 60. minuti kada je na scenu stupio nevjerovatni Kylian Mbappe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je loptu dobio na 20-tak metara iskosa od gola Metza, a zatim je spektakularno udarcem iz koljena pogodio suprotne rašlje za 2:0 i erupciju oduševljenja na tribinama Parka Prinčeva.

Nevjerovatan gol Mbappea možete pogledati na OVOM LINKU.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi