Jasna poruka Portugalaca nakon meča s Iranom

Žele do finala

Jasna poruka Portugalaca nakon meča s Iranom

Endin Čaušević

Reprezentacija Portugala uspjela se plasirati u osminu finala Mundijala iako je Iran sinoć bio na pragu senzacije.

Utakmica je na kraju završena rezultatom 1:1, ali su Iranci u petoj minuti sudijske nadoknade imali nevjerovatnu šansu kojom su mogli napraviti senzaciju i poslati Portugalce kući.

Ipak, aktuelni prvaci Evrope uspjeli su da se plasiraju u osminu finala gdje će igrati protiv Urugvaja. Nakon utakmice igrači Portugala su bili zadovoljni onim što su pokazali, te su poručili da žele da idu skroz do finala, a naravno i do osvajanja Svjetskog prvenstva.

"Prošli smo u osminu finala! Idemo dalje", bila je poruka Bernarda Silve na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Ali Baba
Kolko cigana na jednom mjestu... Nema mi mrze ekipe od njih i grčke... Pa koliko jadna jedna ekipa moze biti jadna kad brani 1:0 protiv irana... I onda hoce u finale... Iskreno se nadam da ce vam urugvaj napuniti mrezu kao rusiji
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi