Jasno je da su Vatreni na prvom mjestu: Modrićeva izjava oduševila Hrvatsku

Sjajni veznjak želi zlato

Jasno je da su Vatreni na prvom mjestu: Modrićeva izjava oduševila Hrvatsku

Kapiten i vođa ove generacije Hrvatske Luka Modrić je na terenu pokazao koliko mu je stalo do uspjeha sa nacionalnim timom.

Modrić je i nakon naporne sezone u Realu fudbaler koji je pretrčao najviše kilometara na Mundijalu u Rusiji što je jasan pokazatelj da je odlučan dati sve od sebe u kockastom dresu.

Njegova posljednja izjava za Slobodnu Dalmaciju je oduševila navijače Hrvatske, pošto je Modrić poručio da bi odmah mijenjao trofeje Lige prvaka sa Realom za trofej prvaka svijeta sa Vatrenima.

"Promijenio bih Lige pravaka za naslov Svjetskog prvaka sa Hrvatskom. Kada bi se to moglo", istakao je Modrić, pa se osvrnuo na činjenicu da ga se sada pominje kao legitimnog kandidata za Zlatnu loptu:

"Iskreno time se uopšte ne opterećujem. Bitniji mi je uspjeh reprezentacije, ali bez obzira šta bila u finalu već smo napravili nešto strašno".

Francuska je favorit u finalu Mundijala, dok se Vatrenima daju nešto manje šanse za pobjedu. Kladionica MOZZART na pobjedu Hrvatske nudi kvotu 4.20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Svjetskog prvenstva!

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Hrvatska će se u nedjelju (17:00) boriti za naslov prvaka svijeta protiv Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije