17

Komentari (17)

Mele
Ovaj je na tezim drogama, ja izjave i Viniciusa juniora ha haaa ha..
Sanin_Mostar
Ima i gori od Fadila Novalica haha
denimen9
100% u pravu čovjek! A i Gareth Bale je ionako trenutno bolji od Messia i Ronalda
BogatiDijasporac
Gleda li Argentinu protiv Bolivije? Driblinzi, akcije, sutevi ... Messi is back :))) Argentina strasno igra. Samo mu fali SP i da se stavi tacka ko je GOAT.
Ecosport
Spavaš li mirno Deni nakon sinošnjeg hattricka G.O.A.T.-a?
denimen9
@BogatiDijasporac gledaj, ja sam ti covjek od brojeva, tako da ako i kada Messi osvoji SP, bicu prvi da mu čestitam, tu onda ni za mene nema sumnje u to koji je od njih dvojice GOAT. @Ecosport i Gareth je neki dan dao hattrick. ;)
IvanKing
Protiv Flickove Njemačke bi pobjegli kao od rata Messi kada vidi toga čovjeka pozli mu hahaha, prvo finale SP-a kao pomoćni trener a onda 8-2 protiv Bayerna hahaha.
IvanKing
Jesu to igrali protiv svjetske velesile Bolivije hahah
denimen9
@IvanKing mislim da je još rano govoriti išta o Flick-ovoj Njemačkoj, Pa čovjek tek 3 utakmice odigrao sa njima.
Barca.forever
@denimen9 Jeste, kako da nije u pravu...Navijaš za Real i potvrđuješ nešto, da si iskreni navijač pa bi barem priznao da nije u pravu koliko god rekao za "Viniciusa" hej čovjek nije 20 golova dao otkako je došao u Real evo 4.godina.I plus Bale hahahahahhahahaha bolji od Messija i Ronalda???? Messi i Roki u neznanju osovoje što bi ovaj uz krvavi znoj 15 godina poukušavao, tako da kani se ti fudbala bgt.
denimen9
@Barca.forever joj ovih Pjanicevaca sto se javljaju ?
Amansio
Ništa od GOAT dok ne bude prvak svijeta
denimen9
@Amansio tako je drug, prvo SP pa onda mozemo pricati..
Barca.forever
@denimen9 Baš me zanima koji si ti stručnjak da kalkulišeš Messija, pazi "tako je drug, prvo SP pa onda mozemo pricati.." Hajmo ba posao sutra, piva i eto kobiva tv pa gledaj utakmice i glumi Fergusona...E ne može jaro.
denimen9
@Barca.forever ja sam ti jarane nezavisni strucnjak i komentator desavanja. Ne znam u cemu je problem ja ovo godinama radim. Oni igraju, osvajaju, ja ih hvalim ili kritikujem kako mi cejf
Amansio
Badava pišeš ne razumiju pojedinci objektivnost da je majstor majstor je ali je to bio i Krojf i Euzebio i Gulit i Puškaš itd. Pa nisu GOAT radi čega prvak svijeta fali. Tako da GOAT može biti Pele, Maradona, Ronaldinjo, Zizu ostalo ne biva nemas LP svjetsko evoropsko copu ili libertadores ma čao i Cristiano i Mesi i svi ostali
Amansio
Dakle da sublimiram da bi bio GOAT moras imat 1 SP bez toga nema priče 2. Evropsko ili copu zavisno odakle si 3. Liga prvaka ili copa libertadores to je minimum zašto libertadores pa imaš pelea nije igrao u evropi tako da je jasno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.