6

Komentari (6)

Mostarac94
Moze se reci da je Engleska liga najgledljivija sto se tekma tice al ne moze bit najbolja, spanci su godinama najbolji, tek zadnje nekolike su englezi poceli, uvijek se govori englezi jaki jer imaju 6 mega klubova, al zato tih 6 klubova u europskim takmicenjima uzmu titulu svako 5 godina… a ako cemo ic istom logikom kako je ovaj rekao, onda je nasa liga bolja od Hrvatske i Srbijanske, kod njih imas 2 kluba da citava drzave navija za njih a kod nas svaki klub ima svoju bazu navijaca i svake godine se ne zna ko ce osvojit ligu, al zato se svaki izlazak u europu obrukamo ko englezi a region ko spanci su uvijek u grupnim fazama
MaDaj
Gdje je bio ovaj da izbacuje mišljenja kada je Španjolska liga obarala rekord najviše plaćenog igrača 10 puta u13 godina? Ili recimo kada su lupali cijene na svoje igrače od 200 milliona? Tada je bilo sve udure, nikakva inflacija ni bilo šta? Marsh svi vi zajedno majku vam lopovsku, i vi i Englezi i svi redom, samo se ebeno žalite kada vi niste ti koji kradu i prerađivaju druge ..
Adrian
Nemoj gledat fudbal i kraj price.
Corli
Jedno je kada Real ili Barcelona koji generiraju 1mlrd€ VLASTITIH prihoda godišnje kupuju igrače, a drugo je kad privatni vlasnik stavi svoj novac da bi pokrio troškove. Niti jedan klub, osim UTD-a nije u toj razini ova dva kluba po prihodima. Ima i City visoke prihode, ali čini se da su to radili ilegalno preko vlastitih državnih kompanija (ili onih lažnih) pa povećavali sponzorstvo van tržišne vrijednosti.
FudbalskiZnalac
Zato je Barcelona u dubokom minusu za razliku od engleskih klubova hehe
Adrian
Vidimo po rezultatima u Evropi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.