13

Komentari (13)

Klicko
I sad trčiš za Bejlom kad te je pretrčavao kako je htio hahah
ayd
Zanetti je tada imao 30 god a Bale u najjacim godinama, a vidi danas Balea pa onaj Zanetti bi ga u zubima nosao
CN69
Nije bogalju velikog Javiera nego Maicona. Svakom debilu je i dostupan internet.
Klicko
@CN69 fekalijo smrdljiva pogledaj video pa onda reci nešto.Počeo si jučer pratiti fudbal i hoćeš da pričaš o utakmici koja je bila prije 12 godina.Gofno malo i tebi je dostupan internet al vidim da ga ne znaš koristiti.Pljuc
CN69
E pasce jedno krezavo ti ces nekome reci kad je poceo pratiti fudbal. Hahahaha. Sjedi tamo u selendri nekoj pod orahom i ono fol pise o Zanettiu. Keru jedan, do prije 3 dana nisi znao koliko je zajedno igraca na terenu sa sudijama i ti ces nekome reci ista u zivotu. Pogani bezzuba!
Klicko
@CN69 fekalijo smrdljiva da li se pogledao video i vidio da je zaneti za 3 gola bio uz bejla???Ti ćeš nešto pričati a imaš internet na dohvat ruke samo ne znaš da koristiš jer ti mozgić nije dovoljno razvijen hahhaha
CN69
A to fekalijo mrtva ti se u kuci redovno koristi, tepaju ti tako pa prenosis dalje? Ili si ogranicen ko spajz da ne znas izustiti 2 druge rijeci? A, nepismeni ejpu? Nađi na internetu, kad vec znas koristiti, slovograd pa pagano slovo po slovo probaj sastaviti jednu prostu recenicu. :) Za razliku od tebe nepismeno ogranicena spodobo, ja npr. INTER pratim od Ronalda i Recobe (proguglaj malo ko su) :) .
Klicko
@CN69 hahahhahaha eto vidim koliko pratiš kad ne znaš da je zaneti bio kod bejla kod 3 gola hahahhaa.Uša pismeni hahha ne znaš sastaviti 3 rečenice.Napasi mi se guznih dlaka al ono baš hahah
CN69
Uvijek je bilo budala, ali prije nije bilo interneta pa je onda samo patila rodbina i komsije. Kako te tajo nije otresao od zid pa nas spasio tvojih preglupih komentara. Napravio sebi brata ako Bog da. :)
Klicko
@CN69 a evo vidim da ima budala po tebi.Yebem ti komplet žensku familiju :)))
Dok ti gledaš i drkash na to :))) Zato jer si poremećen i na to se ložiš:)))
CN69
DrkasH? E majku ****vao svoju mongoloidsku pa napravio seku malu. Slusa li te decko, picko zenicka? A? Ostavi kontakt da ti ****m umrle za ovo psovanje, kmetu raspali.
Klicko
@CN69 yebem ti pomrle i žive.Yebavao sam ti mamu i seku i obje ostale u drugom stanju.Mokrio sam po njima,kurve raspale yebu se za pola marke da prehrane tebe koji ne radiš ništa osim što pušiš qrac svom retardiranom ocu.Ima ti kod seke i mame moj kontakt,kad ih ševim ostavim im po marku-dvije,lijepo od mene:)))
CN69
Hahahahhahahahahahahaha...pa ja sam mislio da si samo nepismen, ali izvinjavam se, pisao sam sa osobom sa posebnim potrebama. Oprosti molim te... :( Razvijaj se polahko, ne panici...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti