Proslavljeni fudbaler se ne vraća u mostarski klub

Javio nam se Kajtaz: Legenda Veleža neće biti klupski predstavnik

4

Komentari (4)

pjanke.sa
Mozda da ste prvo nazvali Kajtaza pa tek onda pisali tekst o najavi da ce doci? Ne nego vi prvo napisete dolazi Kajtaz, a sutra sami sebe demantujete jer ste kao vi nazvali covjeka?! Kako ste neprofesionalni nevjerovatno!
antikomunist
Nakon sto mu je scerka postala "hrvatica islamske vjere", i on treba putovnicu.A Putovnica i Velez ne idu zajedno.Po meni on vise NIJE za Velez!
King_Kenny
...sta je sa Pudarom,njegova kcerka pliva za nas i donosi medalje,covjek legenda kluba,a nema mjesta za njega,nego se zove Kajtaz?...bruke jedne...
antikomunist
King-Ono sto je Kajtaz dao PRIJE za Velez ne moze se mjeriti sa onim sto je uradio Moze BITI PUDAR, ZASTO NE.aLI NE OKRECI PRICU...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.