Ima 48 godina, a na terenu je i dalje čarobnjak: Izludio protivnike, pa Eto'o pokušao da ga otjera

Okocha oduševio sve svojom igrom

Ima 48 godina, a na terenu je i dalje čarobnjak: Izludio protivnike, pa Eto'o pokušao da ga otjera

Endin Čaušević

Legendarni nigerijski fudbaler Jay-Jay Okocha zablistao je u humanitarnoj utakmici koja je odigrana prije nekoliko dana.

Ovaj meč organizovan je zbog jubileja Josepha Yoba, a sastale su se ekipa Nigerije i ekipa Svijeta.

Prisutni su mogli da uživaju u zaista nevjerovatnim i sjajnim potezima igrača oba tima, ali svi oni ostali su u sjeni nevjerovatnog Okoche koji je još jednom pokazao kakav je majstor s loptom.

Iako ima već 48 godina Okocha je jučer igrao kao da je u najboljoj formi u karijeri, te je oduševljavao svojim potezima i golovima.

Sredinom utakmice desio se i potez koji je sve nasmijao kada je Samuel Eto'o koji je igrao u protivničkom timu tražio od trenera ekipe Nigerije da izvede iz igre Okochu kako bi njegova ekipa imala šanse u ovom meču.

Top Komentari

Shojich07
Koji je ovo bio majstor, šteta što nikada nije zaigrao za neki vrhunski klub
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi