Jazvin: Planirao sam lob, borit ćemo se za prvo mjesto

Zabio u trijumfu nad Rudarom

Jazvin: Planirao sam lob, borit ćemo se za prvo mjesto

A. Čaušević

Zvijezda je u drugom kolu Prve lige FBiH ostvarila veoma važnu pobjedu u gostima. 

Na uvijek neugodnom gostovanju u Kaknju ekipa iz Gradačca je s 0:2 pobijedila Rudar, a jedan od strijelaca bio je i Salko Jazvin.

Napadač je zabio drugi gol na meču u 84. minuti nakon lijepog lob udarca, a poslije susreta je istakao da je njegov tim zasluženo slavio.

"Zasluženo smo pobijedili, bili smo bolja ekipa tokom cijele utakmice, čestitam svojim saigračima na velikoj borbi i zalaganju", kazao je Jazvin.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nakon jednog promašaja sam se nadao novoj prilici koja je hvala Bogu došla, planirao sam lob i drago mi je zbog postignutog gola", rekao je Jazvin dodavši da je realno očekivati od Zvijezde da se bori za prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zokora
Igrac za maksimalno federalnu ligu
3 0
VelezMostar
IZDAJICE ! Zato si i propao. Zrinjski obrisao guzicu sa tobom i šutnuo te ! Izgubio si poštovanje Veleža i njegovih navijača i svakoga ko je iole normalan da bi vozio BMW koji ti je stariji od nene. Jadna ona tvoja cura sa tobom, kad si je odveo na stadion pod BB i napisao 'GLEDA PREMIJER LIGU' samo zato što je taj dan otišla na utakmicu Veleža koji je bio u drugoj ligi. I nakon što si guzicom vrata zatvorio nastavio si provocirati! Treba te biti sramota koji si otpad od igrača. I kad su ti curi iz zalika dobacivali jer si i nju u problem gurnuo kao sebe, a nisi na nivou da je možeš odbraniti, samo si gledao sebe OPET. I guzicu bi dao za 100 KM, zato i jesi tu! PROPAO SI I VIŠE NIKAD AL UPAMTI NIKAD NEĆEŠ ZAIGRATI ZA PLATU VEĆU OD 1000 KM, OSTAT CES BEZ FUDBALA A NISI PAMETAN DA FAKULTET ZAVRŠIŠ , NEĆEŠ IMATI ZA KIFLE I ŽIVJET ĆEŠ SAMO OD CURINE PLATE DO KRAJA ŽIVOTA PROPALICEEEEEEEEE. KARMA JE KUCKA A TEBE JE ŽESTOKO STIGLA, ČAK NI NIJE KOLIKO ĆE TEK
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi