Jazvin: Protiv Radničkog moramo povesti na vrijeme

Fudbaler Veleža

Jazvin: Protiv Radničkog moramo povesti na vrijeme

M. Maksimović

Armin Jazvin se od svog povratka iz Branitelja u Velež ustalio u timu, a po potrebi igra i na poziciji zadnjeg veznog i stopera. 

Na posljednjem susretu koji su Rođeni odigrali u Gračanici gdje su poraženi od Bratstva igrao je u veznom redu.

“Prvo poluvrijeme je bilo solidno, ali je u drugom bilo loše. Nismo imali ideju u igri i na kraju smo doživjeli poraz koji se uz malo sreće mogao i izbjeći”, rekao je Jazvin.

Velež nakon tri kola ima svega dva boda, pa se trijumf na narednom susretu nameće kao imperativ. U Vrapčićima će gostovati Radnički Lukavac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Realizacija je dosad bila veliki problem. Moramo početi stvarati prilike i postizati golove. Protiv Radničkog moramo postići pogodak u prvih dvadeset minuta. Ne uspijemo li u tome bit će teže kako meč bude odmicao. Nemamo izbora, moramo pobijediti”, rekao je Jazvin.

Velež će meč protiv Radničkog dočekati jači za Novu Papaza i Selvera Količića koji su se jučer priključili treninzima. Iako nije prošao pripreme, Papaz će vjerovatno meč započeti od prve minute.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi