Je li Antonio Conte spavao sinoć?

Oduševljen Premier ligom

Je li Antonio Conte spavao sinoć?

Edmir Škorić

Pitanje je je li menadžer Chelseaja Antonio Conte sinoć uopće i spavao?

Pitamo se iz razloga što je Conte nakon pobjede njegovog novog kluba Chelseaja nad West Hamom (2:1) kazao sljedeće:

"Postoji veliki intenzitet u Premier ligi i to je vrlo fizički. Ne znam ni hoću li moći da spavam večeras, ipak je visok stepen adrenalina", rekao je Conte, čijem timu je pobjedu donio kasni gol Diega Coste.

"Za Premier ligu sam znao jedino putem televzije. Igrao sam protiv engleskih timova u Ligi prvaka i Europa ligi, ali igranje ove lige je jako teško", dodao je Italijan.

Conte je zatim prokomentarisao situaciju kada je Diego Costa uklizao golmanu West Hama Adrianu i zamalo ga povrijedio.

"Diego je dobar i strastven igrač i čovjek, pa se ponekad dogodi da on može dobiti žuti karton. Mislim da je sudac napravio dobru odluku u situaciji kada je startao na Adriana".

Što o svemu tome misli trener Čekićara Slaven Bilić?

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mogao je da zaradi crveni karton. Nije bilo nemarno ili namjerno, ali bilo je kasno. Nisam ipak frustriran zbog toga, frustriran sam zbog kasnog gola kojeg smo primili", istakao je Bilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi