16

Komentari (16)

Profesor1
A jesi je peljto uhvatio....ko god je drugacije mislio duguje ti izvinjenje. Svaka cast majstore.
PitarRajvoSa81
Peljto kume imal sta da ti moze promaci?! E svaka cast za ovo. Sretno
Rigel
Nije ovo penal.
gaziiiiJAaaa
Dosta je bilo gledanja kroz prste, treba SVI da igraju po istim pravilima...ali SIVACA I PARADŽIKA ce uv8jek BITI..
Analiticar077
Hrabra odluka sudije. Irfan Peljto sa razlogom nosi FIFA grb i zasluzeno ulijeva povjerenje UEFE za velike utakmice. Momak ima nevjerovatan osjecaj. Nazalost mi nemamo kamere koje dobro pokrivaju svaku tekmu inace ovaj lik nema fula. Ambasador nase drzave. Sretno i samo tako posteno i hrabro. Aferim
SrcuDragaBojaPlava
ovaj igrac kreno prema nazad konta napravio faul u napadu hahhahahahahahhahhahahhahahaha
Dino_2000
Irfan Peljto je kazu jedan od boljih sudija.Tako je i Ognjen Valjic dobio povjerenje UEFA i svojim odlukama u PL BiH sam sebi zacero,nema ga nigdje.Sa ljudske strane nije vidilo penala, a drago mi je sto je sviran protiv Sirokog.
Analiticar077
Kakav bolan ognjen valjic?! Taj Je trenutno gdje pripada. Sljam. Peljto je gospodin. Olicje postenja i profesionalnosti. To znaju svi klubovi u drzavi. Kakav smo mi pogan narod. Deri Peljto kao i do sada u inat SUPCIMA.
Dino_2000
@Analiticar077 Ja ti kazem jos dvije tri ovakve odluke pa ces vidjeti kome ce suditi utakmice.
Analiticar077
Neukih kao ti ce vazda biti. Lik prva kategorija uefe. Kad je tako lako biti sto nikada u historiji nismo imali nekoga na korak do elite?! Kapa do poda.
Dino_2000
@Analiticar077 Razumijem da si navijacki pristrasan i to je OK, ali ako je penal zato sto je igraca lopta u rame pogodila i ako sam ja neuk ti si onda sine lice sa.posebnim potrebama.
BiHScout
penal, moze reci ko sta hoce, moze biti svako protiv koga god hoce. ali ovo je bila ruka i ako nije bilo namjere ruka je i to se treba svirati
milivoje
Ekipa koja najvise radi sa,sudijama,Husić zlo bh fudbala!
BiHScout
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.