Je li Boban izjavom otkrio šta će biti sa Begovićem?
Foto: EPA

U Milanu je trenutno na posudbi

Je li Boban izjavom otkrio šta će biti sa Begovićem?

Zvonimir Boban, jedan od glavnih ljudi zaduženih za sportsku politiku Milana, dao je zanimljiv intervju za list Gazzetta dello Sport.

Otvoreno je Boban pričao o brojnim stvarima, pa i o lošem odnosu sa izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom s kojim je od danas i javno 'u ratu', a bilo je govora i o našem Asmiru Begoviću.

Poznato je kako bosanskohercegovački golman trenutno u Milanu boravi na posudbi, ali nakon što je oduševio u svom debiju, nagovijestio je Boban kako nije isključeno ni da se saradnja produži.

"Begović i Kjaer? Nemam šta dodati onome što smo vidjeli od njih na terenu. Oni su iskusni igrači koji su Milan učinili čvršćim, a vjerovatno da će učiniti i u narednim sezonama", kazao je Boban.

Nahvalio je također i Ibrahimovića.

"Svi vide utjecaj koji ima Zlatan. On je poseban igrač i mislim da ne postoje sumnje oko toga trebamo li pregovarati o novom ugovoru na kraju sezone", ispričao je proslavljeni hrvatski fudbaler i potom otkrio kako su tekli s njim pregovori.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prvi ga je kontaktirao Maldini, a onda sam mu se javio ja, ponajviše zbog jezika i balkanskog karaktera koji imamo. Bilo je posebno zanimljivo kada me na Badnjak oko 10 sati nazvao rekavši: 'Čestitam, dobili ste Ibrahimovića. Sretan Božić i vidimo se uskoro'", dodao je šef svih sportskih operacija Milana.

Što se tiče Begovića, zbog povrede Donnarumme i sutra će najvjerovatnije biti na golu Milana u prvenstvenom meču protiv Genoe koji se igra od 12:30 sati. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Dobro je samo da ne brani ... kako se ono zove ?? Ezurumspor ili tako nekako. Asmir je TITO
2 4
nijepoznat
Bega Kralj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi